• Snelle verzending
  • Lage verzendkosten

Algemene Voorwaarden

 

De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van HippeHaarknipjes. Op alle overeenkomsten, gesloten met HippeHaarknipjes, is Nederlands recht van toepassing.

 

Identiteit van de ondernemer:

Vestigingsadres:           HippeHaarknipjes

                                         Marelweg 3

                                         9533 PB Drouwen

 

KvK nummer:                       60367954

 

BTW nummer:                     NL102871085B02

 

E-mail kantenservice:          info@hippehaarknipjes.nl

 

 

Prijzen:

De prijzen en/of aanbiedingen zijn ten alle tijden aan te passen door HippeHaarknipjes. Evenals kortingscodes en sale producten en perioden.

Afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden. De prijzen zijn vermeld in euro's en inclusief BTW 21% maar exclusief verzendkosten.

 

Bestellen:

Als u iets wilt bestellen bij HippeHaarknipjes dan plaatst u uw bestelling in de webwinkel.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvang je een automatische mail in uw mailbox. Heeft u geen mail ontvangen nadat u een bestelling geplaatst hebt? Wellicht is de mail in uw spammap terecht gekomen. Mocht dit niet het geval zijn, stuur dan even een mail naar ons. Als de gegevens op de bestelbevestiging niet juist zijn, dient u ons hiervan binnen 24 uur na ontvangst van op de hoogte te brengen.

CONTROLEER uw adres goed! Als deze niet kloppend is kan de bestelling naar het verkeerde adres gestuurd worden.

Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling in behandeling genomen.

 

Betaalwijze:

Betaalt u via iDEAL dan wordt u doorverwezen naar de iDEAL omgeving van de door u gekozen bank. Uw betaling is, wanneer deze gelukt is, direct ontvangen door HippeHaarknipjes. U ontvangt dan een automatische mail met de bevestiging van uw bestelling.

Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en per stuk (tenzij anders aangegeven). De prijzen zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland zijn vanaf 0,91 euro.

HippeHaarknipjes is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van pakketjes tijdens verzending. Alleen pakketjes/pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies. Mocht u uw pakket willen laten verzenden per aangetekende post, dan dient u dit bij de bestelling kenbaar te maken. De kosten hiervan komen voor rekening van de klant.

 

Levertijd:

Bestellingen waarvan de betaling is ontvangen worden binnen 1-5 werkdagen verzonden. HippeHaarknipjes streeft er naar om de bestelling binnen deze termijn te verzenden. Let op: Op zon- en feestdagen worden er geen bestellingen verzonden. Hierdoor kan de levertijd iets langer zijn. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Tijdens feestdagen is het mogelijk dat PostNL enige vertraging heeft. HippeHaarknipjes is hier niet aansprakelijk voor.

 

Retour:

HippeHaarknipjes streeft naar 100% tevredenheid van u als klant. Mocht uw bestelling niet naar wens blijken te zijn dan mag u het uiteraard retour sturen. Mocht het product niet aan uw verwachting voldoen, dan mag u het binnen werkdagen 14 dagen naar ons retour zenden.

* Gepersonaliseerde, naar wens gemaakte producten kunnen NIET geretourneerd worden!

* De retour gezonden produkten dienen uitdrukkelijk ongebruikt, onbeschadigd, in originele verpakking, goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd. U krijgt dan naar wens een vervangend product toegestuurd of het aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

HippeHaarknipjes heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige aankoopbedrag terug te storten als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

 

 Aansprakelijkheid:

HippeHaarknipjes stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruiken van haar producten. HippeHaarknipjes stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper. HippeHaarknipjes verkoopt geen speelgoed, let altijd op veiligheid en gebruik de producten waar het voor bedoeld is. Wij raden aan om kinderen onder 3 jaar de producten alleen te laten dragen onder toezicht. HippeHaarknipjes is niet aansprakelijk voor de door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten op de website. Ook kunnen kleuren in realiteit iets afwijken op de foto.

 

Klachten:

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze producten: stuur dan een mail naar info@hippehaarknipjes.nl. Dan kijken we samen naar een oplossing.

 

Privacy:

De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden onder geen beding doorgegeven of verkocht aan derden. Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u akkoord met onze privacyverklaring die u kunt terugvinden op onze website.

 

Copyright

Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van HippeHaarknipjes, informatie, foto`s en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins in welke vorm dan ook. Hetgeen van toepassing is op de gehele site. HippeHaarknipjes behoud ten alle tijden de rechten van haar ontwerpen en foto's.

 

Toepasselijkheid:

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Mocht u geen bevestigingsmail van ons ontvangen na 24 uur, stuur dan gerust (nog) een mail. Wellicht is de mail in uw spam map terecht gekomen, of  is de bestelling niet ontvangen. HippeHaarknipjes heeft het recht de algemene voorwaarden na verloop van tijd te wijzigen.